返回列表 發帖

2014-06-03 東張西望

http://t.cn/RvxKgS1

2014-05-23 無線娛樂新聞台
http://t.cn/Rv6xNqP

------

今年好像沒有有線的訪問
而尾場亦只有東張西望的報導
沒有無線娛樂新聞台的報導
感覺很低調

大家有看到其他的報導嗎?

尾場無線娛樂新聞台有報導過丫,我還看了兩次...

昨天在巴士roadshow 有看到報導,大家可以留意一下 : )

回復 3# justrun

昨天還仍在報導?!好耐喇喎XDD

有線娛樂新聞係31/05有報導過,仲有少少後台訪問片段,我都睇左兩次

有線有呀
我係東鐵線睇左兩次^^
這一生志願只要 平凡快樂 誰說這樣不偉大呢

哈哈~~做訪問都不忘賣廣告

點解我上Mytv睇無左尼段訪問既, 只係主持提一提五月天黎開演唱會, 完全無片@@

尾場無線娛樂新聞台有報導過丫,我還看了兩次...
winkybaby 發表於 2014-6-10 11:54

同學知道是哪一天的無線娛樂新聞嗎?
我找了幾天都沒有

尾場無線娛樂新聞台有看過
有線就冇~

昨天在巴士roadshow 有看到報導,大家可以留意一下 : )
justrun 發表於 2014-6-10 11:58

我搭BUS都有見過...
前排未開演唱會時...ROADSHOW會播五月天MV TIM..

同學知道是哪一天的無線娛樂新聞嗎?
我找了幾天都沒有
h9826642 發表於 2014-6-10 16:44

樓主講左...呢2日有關於五月天嘅報導
(不過我睇到4分鐘左右...主持報導完五月天開完演唱會之後...就轉講下一個話題...冇片睇)
2014-05-23 無線娛樂新聞台
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

睇tvb去到後面狂sell m8
我無奈左xdd

一直都想搵黎睇...次次都錯過左..

5月24日晚我搭港鐵返家時有「有線娛樂台」的報導,應該是關於頭場的。

超稱職代言人.... 現在要他們哭是不可能的任務吧
減肥還比較肥.喂!?
「要相信未來有更多的奇蹟 更多的幸運 絕對會 絕對會」

我miss晒!!!!
奇怪點解今年無。。。。。

看到土豆可以找回大陸媒體的報導

哈哈佢地真系除時除地都幫htc賣廣告~
最佳代言人

其實東張西望的段片,htc應該有筆錢TVB, 如果不是不可能有這樣的product shot

東張西望是很又賺錢的節目, 逢係event請星,要上東張西望, 而且片內不被遮brand就要比錢
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

回復 9# h9826642

沒記錯應該是5/31...因為我是特登開電視等下有無報導佢地d演唱會新聞,
我仲記得當日個報導都幾長的(有唱歌片段,主唱10年之約對話和記者會...)
可惜我暫時都未揾到邊度可以睇返...