返回列表 發帖
有同學知道如果是8月26日國內抽飛係唔係一定要日本信用卡,香港可以用甚麼卡比錢?

有同學知道如果是8月26日國內抽飛係唔係一定要日本信用卡,香港可以用甚麼卡比錢? ...
joeyli 發表於 2016-8-24 22:40

抽飛只限日本卡和日本地址,如果沒有日本卡好像也可以在日本超商付款

新年時間開真係好煩下
機票都唔平⋯⋯
而且佢地新年唔使陪屋企人咩? ...
acexoxo 發表於 2016-8-23 00:50

佢地新年可能同屋企人順便去日本旅遊

回復 21# joeyli

舊年我係搵朋友係便利店比錢.
抽到的話佢會send email比你,
係限時內去便利店付款.
如果無記錯的話,
好似仲有一個銀行A/C可以付款
人活著就是這樣, 不要被罵比較重要,
開心就好ლ(•̀ _ •́ ლ)

有多少同學會衝
追夢MayDay

已訂機票酒店, 等公佈抽選詳情.

想問下抽票是否一定要有日本住址先可以抽?
而公售就全世界都買得同信用卡俾錢?
我上次日本JRI有幸參加到... ...
kimmik27 發表於 2016-8-22 09:15

公售其實淨返既飛唔多同埋D 位一定唔好....
同埋公售有時都可以便利店比錢既~佢個網係唔受海外卡架

有人知道訂票官網嗎?好像沒消息

O.....先唔講D位好唔好...
咁即係無論如何...就算無人住個邊都至少要有個人係日本可以俾到錢既?

咁機會真係微乎其微.................................................

公售其實淨返既飛唔多同埋D 位一定唔好....
同埋公售有時都可以便利店比錢既~佢個網係唔受海外卡架 ...
sheep826 發表於 2016-8-25 19:26
夢中 城堡裡面跳舞
醒了 世界依然殘酷...

咁即係無論如何...就算無人住個邊都至少要有個人係日本可以俾到錢既?

咁機會真 ...
kimmik27 發表於 2016-8-26 09:40

根據以往經驗,會有人多抽揀位,揀完就會放其他飛出黎,都係嗰句,只求入場不求位置唔會無飛

咁機會真 ...

或者你試下揾下有無朋友同你一齊夾份抽飛
又可以搵香港有D 代抽飛GE 公司 ( ?)
不過我上年同朋友一齊揾D 代抽GE都無一個中
反而係朋友另外揾日本朋友抽到地下頭幾行GE 飛

咁機會真 ...

上年同朋友抽多左飛都係放左上黎MMD
基本上唔求位置 (其實大家都係靠運氣) 一定有飛既

係咪都係去返嗰個官網搶㗎?我見仲未有詳情可以撳入去

回復 33# Grassie

係咪都係去返嗰個官網搶㗎?我見仲未有詳情可以撳入去

唔使搶架, 係嗰段期間登記咗, 之後就會有結果抽唔抽得中.
中咗就可以比錢, 再等12月17日就可以去便利店PRINT張飛.

回復 34# mayjunday

如果我登記3張,到時候有變動要2張得唔得㗎?定係3張已經當一張訂單咁冇得改?

我會請日本朋友幫手抽
唔知名額係一場6張定2場加埋只能抽6張?
如果一場最多6張
咁我應該仲有quota
有冇同學需要?
如果你對我說 「我想要一場雪」,那麼 我就會給你一場雪。 

回復 36# lam

我想要啊 你會抽邊場?
我唔識日本人 同register 唔到:(

回復 34# mayjunday

無日本地址係咪做唔到會員?

回復 36# lam

我一個人去, 可以一齊嗎? XD

回復 35# Grassie

如果我登記3張,到時候有變動要2張得唔得㗎?定係3張已經當一張訂單咁冇得改?

登記後不可以修改的.