返回列表 發帖
回復 38# blingblingstarz

無日本地址係咪做唔到會員?

你想抽多少枚?
我跟朋友都有AC, 最多可以抽6枚, 我們只要每場2枚, 可以幫你抽啊.

回復 41# mayjunday

想要2-3張啊, 係咪2場都ok?

回復 42# blingblingstarz

OK呀, 你下星期一前覆實我要幾多張啦.
    我星期一先整.

回復 39# ST1123

我應該跟朋友一起去
需要幫忙抽票請PM我吧
如果你對我說 「我想要一場雪」,那麼 我就會給你一場雪。 

雖然同跨年好近,無論請假定$$$都有困難,但忍唔住都想抽一抽,抽到就去

如果有需要幫手抽飛可以出聲,我同朋友都開左ACC,到時一齊坐仲熱鬧D

回復 36# lam

請問係咪可以幫忙抽飛?

請問同學會用那個轉運公司

回復 36# lam

是否可幫手抽飛,我想抽2張,麻煩幫幫手!

回復 46# Raynielau

可以的
請PM我:)

回復 48# catchung

可以的
請PM我:)

(其他想抽飛的同學也可以直接PM我~:))

請問同學會用那個轉運公司
joeyli 發表於 2016-8-26 22:21

今次限便利店取票 唔洗用轉寄公司

想問一下,香港朋友有acc可以幫忙抽飛,但要在指定日期前到便利店付款取票,冇日本朋友可以點算?

但要在指定日期前到便利店付款取票,冇日本朋友可以點算? ...
fmtong724 發表於 2016-8-29 17:17

而且限16-24/9付款,已抽但如果好彩抽到,未知有無朋友去日本畀錢
Be your OWN Super Star

想問一下,香港朋友有acc可以幫忙抽飛,但要在指定日期前到便利店付款取票,冇日本朋友可以點算? ...
fmtong724 發表於 2016-8-29 17:17

如果冇日本朋友
就要搵D代購網幫你比錢同攞飛
不過當然要比返相應手續費

(我仲有每場2張quota,睇下有冇人需要)

回復 54# lam

再想,請問一下,是否每個account每場6 張?

唔該同學!

回復  lam

再想,請問一下,是否每個account每場6 張?

唔該同學!
fmtong724 發表於 2016-8-30 07:24

是的
每人每場限6張,2場加埋可以共抽12張
而且每場的抽票booking是分開的
即是有可能只中一場/全中/全不中

回復 54# lam

同學, 請問你有沒有相熟可靠的代付可以介紹呀?

先謝~

有收到eplus的email, 2月份武道館演唱會資料如下:

今年改了1人只可以抽4張, 最多抽4次.
另外付款的話, ATM, 信用卡(應該只可用日本發行)和便利商店,
於2016年12月17日10點(日本時間) 開始申請

http://eplus.jp/sys/main.jsp

公演名         Mayday
会場         日本武道館
受付開始日時         2016/12/17(土) 10:00
注意事項        

※お1人様1公演につき4枚まで(一般発売日初日のみ)
    ※3歳以上チケット必要

制限枚数         1回のお申込みで4枚まで指定できます。
申込回数制限         4回
席種・料金        
 指定席:¥8,800

この受付で選べる支払方法        
クレジットカード:申込完了時に決済します。
コンビニ/ATM: 申込み時に表示される期限までにお支払いください。
        ファミリーマート

この受付で選べる受取方法        
ファミリーマート限定:2016/12/17(土)以降に店内のFamiポート端末でお受取りください。
人活著就是這樣, 不要被罵比較重要,
開心就好ლ(•̀ _ •́ ლ)

回復 57# tarieel010101

我都是請日本朋友直接抽呢....不好意思!!

回復 59# lam

明白~
不好意思打擾到你啦~~