返回列表 發帖
城市售票網 URBTIX 2017年3月29日 (三) 上午10時 開始

照咁睇目前至少有ASIAMILES高分換票,華航套票,EPS ...
littleapple 發表於 2017-3-12 06:57

公售日子一出,呢一兩日一定有黃牛開始排隊............
Do You Ever Shine???

頂~~~29/3 人在台灣,唯有求上網順順利利啦~
你的笑容,我一定 很寶貝,從以前到永遠

329成軍日
幸好沒有撞高雄場
而且搶票更具意義

大家努力!!
最美的願望一定最瘋狂

公售日子一出,呢一兩日一定有黃牛開始排隊............
chiang62 發表於 2017-3-12 19:51

唔知有無五迷會早排呢?

居然選329公售......真的沒想到耶.....

如果真的是3月29日公售, 那也太悲哀啦吧,公司1-3月都唔俾請假的說(淚奔~~~~
為何這樣對待我><
如果你相信 所有的偶然都是注定
如果你不信 所有的注定都只是偶然

唔知有無五迷會早排呢?
littleapple 發表於 2017-3-12 21:13

如果聽日東亞買唔到,諗住28號夜排

如果聽日東亞買唔到,諗住28號夜排
chiang62 發表於 2017-3-12 21:43

東亞應該會買到卦,而家每人四張,往年六張,應該會多D機會

東亞應該會買到卦,而家每人四張,往年六張,應該會多D機會
littleapple 發表於 2017-3-12 22:24

希望啦,每一年都好大壓力,尤其AEG 個網真係好癈,次次一去到驗證碼個part 就不停出error

勁緊張~~~~希望大家順順利利:P
歌聲彷彿永遠不會停 你就在我身邊 我們笑看著雁群 飛向更無限的天空。

已進入作戰狀態..........

希望大家聽日順順利利啦

真的嗎?!
要開始準備夜排了XD

星期三TT
冇得排隊TTTTT

你的溫柔感動了我

are you ready?

希望今日順利買到飛啦,如果買唔到就真係要請定假

AEG個網已經入唔到啦!!!

3月28號勢必去排隊啦
完全入唔到個網
你是誰,叫我狂戀!教我勇敢的挑戰全世界!

完全入唔到......all server error
這是全天下最完美的陣容 我和你 你和我

連aeg個網都入唔到。。。。