返回列表 發帖
人生無限~嘟~公司

有無加場既可能性?
因為我見到咩報紙話最高可以加到15場....
買左23號票但我好驚又加場
要做對自己興趣負責的快樂夢想家。

Dooooooooo 試過通兩秒 點知又係cut線

有冇人成功過??

是真的?正確日子嗎?

回復 42# Echoho

15場太多了吧!?真的假的?!
     雖然也很想他們多開幾場,但這樣好像太辛苦了

仲有red mr

有無加場既可能性?
買左23號票但我好驚又加場 ...
Echoho 發表於 2017-3-13 10:07

唔好再加啦.....
全team人都好攰, 5/27好似大陸有演唱會喎

329成軍日00:00係街見了

預售食白果了
今年準備去排...(第一次)
夜排有咩要準備呢?
希望到時會暖返D....
我有我的倔強~

回復 42# Echoho

五月之約前後好似有大陸場喎,應該唔會加啦
把殘酷的未來 狂放到光年外

東亞優先售票post 熱門完咗之後,就要轉移陣地到呢個post啦!
唉~~~這次要夜排了..................

有無加場既可能性?
買左23號票但我好驚又加場 ...
Echoho 發表於 2017-3-13 10:07

應該加唔到後面,528 鄭少秋開SHOW,除非中間連唱

今日已戰敗;寄望329 城網;
BTW, 有冇人知城網買飛使唔使SMS驗證?
你的笑容,我一定 很寶貝,從以前到永遠

今日已戰敗;寄望329 城網;
BTW, 有冇人知城網買飛使唔使SMS驗證?
Cannylau 發表於 2017-3-13 13:24

取決於你用乜卡,依家大部份卡都要SMS驗證, 除左AE
Do You Ever Shine???

29唔喺香港,冇得去排隊

好可能而家都開始又有牛開始排隊喇~~~~~~~

取決於你用乜卡,依家大部份卡都要SMS驗證, 除左AE
chiang62 發表於 2017-3-13 13:53

銀聯都好似唔駛,但城網網上暫停收AE直到另行通知

大家'宜家入到係唔你無氣啦,我到宜家都入唔到,係唔你要放棄

回復 46# vamp

我覺得最主要都係睇下公售熱唔熱烈
但可能報紙都係度放流料
要做對自己興趣負責的快樂夢想家。