返回列表 發帖
回復 48# Yanice427

下 咁快又有大陸場...
係深圳定其他地方啊
因為我唔知道27號有大陸場 咁樣唔加既機會都好大啦..
印象中上次再加場係2012年喇
要做對自己興趣負責的快樂夢想家。

回復  Yanice427

下 咁快又有大陸場...
係深圳定其他地方啊
因為我唔知道27號有大陸場 咁樣唔 ...
Echoho 發表於 2017-3-13 15:18

5/27哈爾濱呀

回復 55# chiang62

謝謝回覆;
人在海外,咁要準備兩部電話先!
你的笑容,我一定 很寶貝,從以前到永遠

回復 1# littleapple

請問知唔知公售限購幾多張??

回復 58# ssaaraa

shit....... 早幾個月幫fd買鄭中基仲可以,咁好似用銀聯好D
Do You Ever Shine???

回復 63# Cannylau
加油同學,個朝都會買,如果有多會放返出黎比其他同學

回復 64# nobody
如無意外,應該四張

真係係優訂個po 果黎
真心唔想再夜排啦 年紀大  夜排真係好攰

真係係優訂個po 果黎
真心唔想再夜排啦 年紀大  夜排真係好攰

有無人係亞博夜排過?

回復 54# Cannylau

HSBC 唔係都唔駛sms  verification  咩 @@ 平時上網用佢都係唔駛煩sms...

有無人係亞博夜排過?
蚊仔 發表於 2017-3-13 19:20

唔係好肯定MMD可唔可以po facebook link, 上年售票完bookmark 咗呢個攻略post (不過利申我都唔識原po):
https://www.facebook.com/mykeywords.page/posts/1580502512261505

有需要的同學自己參考看看
走著鋼索 我的剛強

回復 66# chiang62

謝謝同學,大家一齊努力抗牛!

回復 71# littleprince

我都唔肯定啊,到時準備定兩部電話穩陣d

回復 71# littleprince

原po貌似是上年一起玩啤牌的同學XD
要看亞博方面安排呢, 我記得早幾年晚上就會派籌, 上年早上6點才派, 中途繁殖的南亞牛因此也比較多, (員工也換了比較不客氣的)
知足的快樂叫我忍受心痛

好緊張呀, 今年只可打電話, 希望唔好DO DO DO咁耐啦。 排隊同學就要小心呀, 牛牛好恐怖, 佢地咩都做得出。

好緊張呀, 今年只可打電話, 希望唔好DO DO DO咁耐啦。 排隊同學就要小心呀, 牛牛好恐怖, 佢地咩都做得出。 ...
ccscps 發表於 2017-3-14 10:01

牛牛都係求財,無必要同佢哋縛命,有咩損傷唔值得

回復  littleprince

原po貌似是上年一起玩啤牌的同學XD
要看亞博方面安排呢, 我記得早幾年晚上就會派籌,  ...
irislui104 發表於 2017-3-14 09:43

我上年都有去亞博排
排左0係D 牛GE 中間
所以佢地都無咩拖時間咁
不過今年咁早公佈左公售時間
而家已經有南亞牛排都唔出奇 ( 只是猜測, 唔知係唔係真係有人排~)

我上年都有去亞博排
排左0係D 牛GE 中間
所以佢地都無咩拖時間咁
不過今年咁早公佈左公售時間
而家 ...
cyanne 發表於 2017-3-14 10:56

你地今年會唔會亞博排?
我第二日要考試 諗緊拎notes邊排邊溫

回復 77# cyanne

我排5X, 上年那幾個南亞人到櫃台前才討論要買甚麼我也份鼓譟起哄XD, 因為她們擾攘很久很著急嘛, 不過上年我前後的(也是大概50籌)排完再排一次也可以再買到票 , 排前幾位的聽說是早一星期就在那邊排了
知足的快樂叫我忍受心痛

你地今年會唔會亞博排?
我第二日要考試 諗緊拎notes邊排邊溫
蚊仔 發表於 2017-3-14 11:34

如果已經太多牛排就未必去了