返回列表 發帖

[提問] 金曲獎水管有無直播?

星期六既金曲獎大家有咩方法睇呀?

第28屆金曲獎星光大道&頒獎典禮LIVE直播
https://www.youtube.com/watch?v=h1mqBufsZ6M

官方有直播喔

官方有直播喔
littlesky914 發表於 2017-6-23 14:13

感謝同學的消息!!
我都以為冇得上網睇, 尋日仲係NOW TV逐個台搵...
我心與5同在

好緊張
大家一起集氣
明日會在工作中渡過,
希望可以偷到時間一起看雲!!
第十一年的五月之約

希望到時水管睇到
早兩年試過BLOCK海外IP...

浮雲啊!請飄過來(特別是作詞雲)

這屆舞台用了AR技術,還有live app可以從不同角度觀看
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
外行看照片 內行聽唱片

集氣集氣!!!!!希望好似5年前咁可以O係電腦前狂尖叫~~~~
五月天, 不管有沒有得獎~你們都是我們心中最棒的樂團~~~

W

官方有直播喔
littlesky914 發表於 2017-6-23 14:13

Thanks so much

慘了, 感覺今屆的評審都.....
我心與5同在

點解硬係覺得今年D氣氛特別dead...
頒獎人講完野都冇人笑咁
Just rock it

今屆真係有 d 擔心.....
集氣! ! 集氣! !

慘了, 感覺今屆的評審都.....
陳ash 發表於 2017-6-24 20:20

草東很猛,先下兩城
Glay +君王 聯手演出,cool~

瑪莎回應很大器XD
外行看照片 內行聽唱片

遲來的正義,團長泛淚T.T

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
外行看照片 內行聽唱片

終於!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 作詞拿到了!!!!!!!!!!!!!

我在狂流眼淚鼻涕!!!!!!!!!!!!!!!!!
我心與5同在

真的眼淚立即流出黎,最佳作詞人!!
現在
只剩下淺淺的回憶告訴我︰
「你, 曾經是我世界的中心。」

終於一路睇手一路震
陳詩人終將拎左作詞!!!!

真的另外四子比他更激動!!
第十一年的五月之約

我在家中大哭了Q____________________________Q

阿信得了
阿妹得了
While we were so young  我夢到當時  我們翻過牆
曼陀羅花  沿途綻放  我們光腳越過人間荒唐