返回列表 發帖
買到了1/6 台幣800 x4  

搶不到
覺得比搶香港的更緊張 看住一場一場的售完 心痛啊!

由頭到尾都係藍圈不停轉only...
第十一年的五月之約

只係想買1張都失敗

6/1 A3 失敗而回
今次入得好順 轉藍圈圈都好快帶結果
如果買平日唔簡指定區算易買
我13:10再試5/1 漫遊或非搖滾區 買到2次

1530 釋票, 大家再努力!
第十一年的五月之約

總算成功買到一場了!
準時入到去 無限藍圈圈轉足10分鐘
曾經試過
30/12 非搖滾區 配票失敗
31/12 搖滾區 配票失敗
第3次再試返 30/12 非搖滾區 成功!!
想再試仲未完售的29/12已經唔得了
STAY REAL

買到一場!!好感動!!!
現在就是那個未來那個世界
為甚麼你的身邊 我的身邊 不是同一邊

天啊~今次竟然見不到藍圈圈!!!

13:01 買到12/30 A3區!!!

我都搶到5/1A10搖滾區1張!
第一次上網搶到飛!
感動中.......

起碼好過城電個垃圾系統, 拓元 一係得, 一係唔得, 唔洗狂㩒 F5

起碼好過城電個垃圾系統, 拓元 一係得, 一係唔得, 唔洗狂㩒 F5
ckit5 發表於 2017-10-1 14:36

各有各好,城網難入,入到就好穩定,通常有飛(早段)。拓元易入,但唔一定有,不過好在速戰速決。

各有各好,城網難入,入到就好穩定,通常有飛(早段)。拓元易入,但唔一定有,不過好在速戰速決。 ...
littleapple 發表於 2017-10-1 15:10

速戰速決,好過浪費人生

反正都是幸運的成分比較多
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

高難度挑戰失敗T_T
因為係想買31號4張
其實都預左唔得
不過真心覺得TW個系統好過城網N倍
最耐半個鐘就知生死
唔洗好似城網咁搞足幾個鐘-_-
有些事情還不做
你的理由會是什麼?

之前咁多次用拓元都無運
今次終於釋票買到啦!!!
搞到無左成個星期日而家仲胃痛緊...

可惜係買唔到1/6...睇下有無人放飛
細數繁星閃爍 細數此生奔波
原來 所有 所得 所獲 不如一夜的星空 ★

釋票時不停藍圈圈,突然見到時間倒數版面,辛苦了一個下午終於買到29號實名票2張!

我都知跨年場肯定難買搶手,但我連一張都買不到....
恭喜樓上搶票成功

速戰速決,好過浪費人生

反正都是幸運的成分比較多
jessieng 發表於 2017-10-1 15:13

速戰速決,好過浪費人生, 同意

拓元是不是幸運我不太知道,城網絕對不是幸運

搞左大半日,終於搶到4張7號2280...呼...
我明明揀2張佢出4張...有理冇理比左錢先...之後先睇點搞...
感謝seafood比我搶到...跪...

我也想睇,但搶不到票