返回列表 發帖

[節目] 人生無限公司巡迴演唱會 - 澳門站銀聯獨家優先訂票

資料來源: 太陽娛樂文化FB
https://www.facebook.com/SunEnte ... ts/1018299028310373

五月天 LIFE [人生無限公司] 巡迴演唱會澳門站銀聯獨家優先訂票
優先訂票日期: 2017年12月12-13日 (上午10時正開始)
大家亦可以於網上或親身前往金光票務售票處購買門票
網上購票:
www.cotaiticketing.com/cupmayday2018
(優先購票適用於銀聯信用卡香港及澳門持卡人)
*優惠受條款及細則約束

五月天 LIFE [人生無限公司] 巡迴演唱會澳門站
日期: 2018年1月26日至28日
時間: 晚上8時 (1月26-27日) / 晚上7時 (1月28日)
地點: 澳門威尼斯人金光綜藝館
票價: 港幣/澳門幣 1555 / 1155 / 855 /555 / 355
請大家密切留意演唱會之公開發售日期。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

因為朋友臨時去唔到!現在原價出讓28號$1155x2⃣️張或換1/2號1155x2張!有興趣的請PM!
在星空下三個傻瓜乾杯用倉頡寫出2012第二人生

有多張28/1、1/2VlP門票,原價出讓,有興趣PM我。

我有28號及2月1日多張VIP,原價出讓,有興趣可pm 我。

2月1日尾場請唔到假,去唔到,有4張A區,原價出讓$1155/張,有無人有興趣?

多謝各位解答, 叫朋友請定假先, 早D 一齊去拎左飛先安心
如果你感覺有陰影, 別怕, 那是因為背後有陽光!

無了。。。。

未能提供/售罄

網上已經售罄,威記萬里長城,目測仲有超過500人排緊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

買唔到 有冇人讓票?

又係一片紅字 >,<
聽講售罄了
Be your OWN Super Star

我雖然買到1155, 但係用朋友張卡, 係咪一定要朋友一齊去先拎到飛呢? 如果係.......就麻煩了 ...
LEJ 發表於 2017-12-12 11:54

可以寫請卡主寫授權書,仲加佢張卡正背面的影印本。

我雖然買到1155, 但係用朋友張卡, 係咪一定要朋友一齊去先拎到飛呢? 如果係.......就麻煩了 ...
LEJ 發表於 2017-12-12 11:54

係,要用張卡拿,佢哋會對證件

岩岩執到星期六2張$855,大家可以去撞下手神

回復 11# 烏冬

單丁位照要, 最緊要入場~

回復 12# LEJ

"您亦可授权他人到任何一个金光票务售票处代领门票,但代领人必须出示以下文件:

i. 信用卡/ 银联卡/ 支付宝帐户拥有人 签署的代领授权书

ii. 网上交易用的信用卡/ 银联卡 之正面及背面副本/ 支付宝帐户资料副本

iii. 代领人有效的身份证 / 护照正本以作核对之用"

叫你朋友授權你就可以啦

回復 12# LEJ

我上網見係要卡主親自去拎呀

我雖然買到1155, 但係用朋友張卡, 係咪一定要朋友一齊去先拎到飛呢? 如果係.......就麻煩了
如果你感覺有陰影, 別怕, 那是因為背後有陽光!

岩岩入到
得返貴飛,$855得返單丁位
無望了,等公售
為這五月之戀 再添一個逗點
再多的五月天 怕也不夠我們沉醉

有冇人入到買到?

係米因為賭場,一定有部分飛被留起,五月天始終吾中2?唉~不如去珠海開
Ka2_ 發表於 2017-12-10 22:14

任何場都有飛留起, 唔係咩新鮮事