返回列表 發帖

購票通原來也能用銀聯!!! OMG!!!

介面比UBTRIX還不濟, 唉~

回復 21# tarieel010101

強國人用的是黃牛,唔係銀聯,哈

Umm...點解我感覺我都係會買唔到XD

剛發現cityline每個人login左可以用40mins?
咁真係hang 到。。。。

原本對城電無乜信心,依家見到cityline 更加......
就算話個場可以容納2萬人,但都唔見得到會易買....
加上一堆hold 左嘅贊助飛,由其事迪迪尼,到時又唔知得返幾多公售

之前傳聞迪尼飛+演唱會飛有package

原本對城電無乜信心,依家見到cityline 更加......
就算話個場可以容納2萬人,但都唔見得到會易買 ...
ckit5 發表於 2018-3-8 09:43

同感呀,
就算開十場都係難買飛..
除咗贊助, 仲有一堆不知明既人湊熱鬧去搶..............
好似有得睇到佢哋好威咁....

好難可以真係留返比真五迷...

城網同cityline 好似都係同一個system?
wingsohappy 發表於 2018-3-7 17:49

同公司,CITYLINE整城網既

我認真想問點解cityline 仲差過城網?

冇用過cityline @@ 不過堅想像唔到差過城網可以係點⋯⋯ ...
littleprince 發表於 2018-3-7 17:54

因為城網政府畀左過億CITYLINE去整

回復  tarieel010101

強國人用的是黃牛,唔係銀聯,哈
wingsohappy 發表於 2018-3-7 23:03

佢哋係用淘寶

之前傳聞迪尼飛+演唱會飛有package
wingsohappy 發表於 2018-3-8 10:16

我估應該係酒店套票加門票,迪士尼好識做生意

回復 31# littleapple
所以今次一定更多sponsor飛

回復  littleapple
所以今次一定更多sponsor飛
wingsohappy 發表於 2018-3-8 18:45

無sponsor五月天無錢賺,佢哋個個sponsor都一千幾百萬咁贊助

回復 33# littleapple
岩既,no money no talk.....

回復  littleapple
岩既,no money no talk.....
wingsohappy 發表於 2018-3-8 20:53

所以好矛盾,無sponsor就唔夠錢開,有sponsor飛就會少

所以好矛盾,無sponsor就唔夠錢開,有sponsor飛就會少
littleapple 發表於 2018-3-8 21:16

所以高雄最好,場又大,交通配套又好
飛都易買d

所以高雄最好,場又大,交通配套又好
飛都易買d
wingsohappy 發表於 2018-3-9 09:05

係架,只求入場一定有飛

呢緊三星期,每一星期都要同電話、電腦施殺。不斷Redial and F5。若搶唔到,接著就四周撲飛。諗起都怕怕
大家加油!

回復 38# asintar
唔使3星期,2日之ma
正確黎講其實係幾個鐘

呢緊三星期,每一星期都要同電話、電腦施殺。不斷Redial and F5。若搶唔到,接著就四周撲飛。諗起都怕怕{:1 ...
asintar 發表於 2018-3-10 18:28

購票通應該一開波就會死SERVER,連拓元都會死,今次可能真係要全民排隊