返回列表 發帖
回復 40# littleapple

排隊要訓幾日街先得

回復  littleapple

排隊要訓幾日街先得
wingsohappy 發表於 2018-3-10 22:00

南亞排十日,今次售票處少左,個圖又未必寫知有幾多公售

回復 42# littleapple

所以售票地方少左,係黃牛得益
其實今次場大左,每場人多左應該係好事
但,真係點都唔夠黃牛黎

回復 39# wingsohappy

應該是兩星期至啱。最後個星期仲要搶埋要搶黃子華(不過應該只是得個吉,買唔到)。

一直以為城網,睇真原來係CityLine......
上次個System死左,仲要職員唔知個日開售,諗返起都驚
五萬飛左右,但當時每人可以買十張,結果賣到第二日先完
唔係無人排,唔係無人買....真係唔知今次又會點?

回復 44# asintar
唔係同一日都好d
其實黃子華同五月天一樣,湊熱鬧既人太多

回復  littleapple

所以售票地方少左,係黃牛得益
其實今次場大左,每場人多左應該係好事
但,真係點都唔 ...
wingsohappy 發表於 2018-3-10 22:42

又唔係咁計,六場12萬人同紅館十場八萬人唔係差好遠,sponsor多左就hold多左飛,不過都好在場外可以聽得清楚

回復 47# littleapple

希望真係有不能相遇區,哈

回復 48# wingsohappy

希望可以入場上班。若不幸入唔到場,希望能有不能相遇區同大家一同上班。

回復 46# wingsohappy

yes. 好懷念當年係伊館睇子華的年代。

回復 50# asintar

香港人一窩蜂既習慣真係好恐佈
個個都係為打卡

東亞優先訂票詳情:
tarieel010101 發表於 2018-3-12 16:16

縮左水,之前最多6張

4張會無咁快賣曬
真係要長期抗戰

AEG個網每次都入唔到,入到個時啲飛都已經賣曬 ....希望今次會好啲啦

BEA真係好睇彩數,都係預定要去夜排
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

好緊張,快d有座位表啦

我想提提大家,Auto Dial 個app已經唔可以用
所以大家真係要準備定明天買飛迎戰

回復 58# sandypi
應該仲有其他app可以用?

好緊張,快d有座位表啦
wingsohappy 發表於 2018-3-15 08:11

其實係咪會賣飛都仲未知…
只有價錢+企或坐,又轉新場,我真係完全冇概念究竟唔同價錢代表緊啲咩
我心與5同在