返回列表 發帖

[討論] Cityline未開售已跪低

除了祝大家有好狗運,還能做甚麼?
除非有程式啦.....

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
外行看照片 內行聽唱片

回復 479# jan_2012

運氣好好呀!!! 感覺這次同一價位嘅區分得細左,靠個職員揀區出飛,所以位置有啲random, 可以6連真是運氣呀

回復 478# annayiuws

我前面既朋友買左同一場同一價錢既2張,到我既時候我買左4張,然後發現大家既飛係連住既
我其實朋友買既尾場$480都係咁,一個人買左2張一個買左4張,都係連位
收拾我的行李
去找尋新的自己

回復 477# jan_2012

點解可以買到六連嘅??

回復 451# annayiuws

me too!!! 3:15PM 買到6號 a1 bb 六連位。。。。
收拾我的行李
去找尋新的自己

請問一下各位同學
有冇C區座位表?!

回復 474# mychen

冇!
得A B區的!

A1 A2 B1 B2 都是 座位 no.越小越在舞台正中
呢4區由舞台中央no 1-36 跟住係廷伸台
再跟住係no.49-68(68在 ...
Dick1234 發表於 2018-3-31 11:21

thanks,  同學有無成場的座位表 ?

回復 472# maymay

A4 no11近舞台中央!
而C1區係響怪獸區域中既側田區

回復 471# Dick1234

同學。想問A4 no.11 係咪近舞台中央?另外C1 no.35 係咪離舞台最遠(即場地最外圍)?先謝謝你呀!

A1 A2 B1 B2 都是 座位 no.越小越在舞台正中
呢4區由舞台中央no 1-36 跟住係廷伸台
再跟住係no.49-68(68在舞台最側)
呢4區冇no.37-48
而之後A3-5區
B3-5區就由舞台中央no 1-70
希望幫到大家

唔該哂同學,我都有睇過類似既圖,不過完全唔知延申台附近既座位係乜編號 ...
chiang62 發表於 2018-3-30 23:02

如果無睇錯,怪獸區延伸台盡頭,應該係AT/AU 37-40左右
A1-3,37前應該係延伸台內側的中間位
但真係唔肯定

Ig 有人話cityline 系統壞壞地時買左飛
但拎飛先發覺根本無買到
各位快d去拎飛好d ...
wingsohappy 發表於 2018-3-31 00:00

係咪網上買果啲?

唔該哂同學,我都有睇過類似既圖,不過完全唔知延申台附近既座位係乜編號 ...
chiang62 發表於 2018-3-30 23:02

但係我見到到有人話A1-4同B1-4排位係唔同
A1-4好似係越細越正中 但係B1-4係越大越正中..
我都想知到底邊個先啱...冇座位表唉
希望有其他同學解答啦 同埋我都想知延申台近邊

回復 466# wingsohappy

可以上去check交易紀錄,我揀左寄,無得去拎,
http://www.cityline.com/CS.do

Ig 有人話cityline 系統壞壞地時買左飛
但拎飛先發覺根本無買到
各位快d去拎飛好d

回復  chiang62

見過網上啲圖,冇睇錯嘅話應該係
annayiuws 發表於 2018-3-30 22:52

唔該哂同學,我都有睇過類似既圖,不過完全唔知延申台附近既座位係乜編號
Do You Ever Shine???

回復 461# chiang62

見過網上啲圖,冇睇錯嘅話應該係

賽翁失馬概念? 咁希望佢繼續廢落去定改善?
littleapple 發表於 30/3/2018 11:24 AM

一啲都唔想繼續廢落去呀!!!現場一路排一路驚啲飛賣完又驚通利關門又驚hang機簡直係折磨呀
寧願拓玩咁半個鐘生死,有就有冇就冇

我都想問同學.C2座位區是如何排行數?
唔該曬