返回列表 發帖
香港的售票系統中,城網算係咁……起碼經歷過幾年洗禮,頂得下(雖然都係死死地)
前兩天試cityline APP,係彈你出去網頁版…這也叫APP嗎?

你唔公告,大家不會不試,一路JAM死你個server……
Dream as if you will live forever
And live as if you'll die today
----- chaosmyth from one ok rock -----

回復 99# yaiko

同感

排隊就話派籌都好少少
上網可以點玩

其實特高有沒有後悔過比cityline搞
搞咁耐show無理由不知道cityline個system搞唔惦wor ...
jessieng 發表於 2018-3-29 11:39

cityline一直都廢,之前賣波飛全線死過一次。
但印象中無試過咁大規模死晒

回復  yaiko

同感

排隊就話派籌都好少少
上網可以點玩
寧靜=] 發表於 2018-3-29 11:46

係囉排隊就話可以派籌啫咁上網個D 點買飛呀~今舖真係比佢地玩死

走果d 可能係o太耐 傾唔掂個價
寧靜=] 發表於 2018-3-29 11:38

早知畀錢佢加鐘,接左佢個位

入到主頁,大家注意!

cityline一直都廢,之前賣波飛全線死過一次。
但印象中無試過咁大規模死晒 ...
P.win 發表於 2018-3-29 11:49

不過公平少少,拓元都試過死

入到主頁,大家注意!
wongvennesa 發表於 2018-3-29 11:50

入唔到喎

回復 106# wongvennesa

主頁我一直入到.....

不過公平少少,拓元都試過死
littleapple 發表於 2018-3-29 11:50

但拓元死左都即係講返幾點復活...
而且真係復活到...

回復 110# P.win

可能係要等到復活節同主耶穌一齊復活
走著鋼索 我的剛強

等待後面是等待..... 等待更多的等待

回復 111# littleprince

忍唔住笑左
好累呀,等到幾時
While we were so young  我夢到當時  我們翻過牆
曼陀羅花  沿途綻放  我們光腳越過人間荒唐

如果我係tst 通利都幾羨慕頭10個 at least可以有冷氣可以去廁所不用曬住等
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

購票通入到
但入唔到五月天page
等。  
寂寞到夜深

等待後面是等待..... 等待更多的等待
mychen 發表於 2018-3-29 11:57

如果你要買票,你不會就這樣走

一年比一年辛苦同絕望

往年用城市電腦售票網死Server都冇等到12點,
而家淨係講左一次延遲之後乜都唔交代
可以消失啦依個售票平台

主辦可唔可以公告吓放飯時間呀.

回復 118# Kassdyli

還我城市電腦售票網!!!!