返回列表 發帖
好彩MMD仲係度,可以同大家吹下水
交換消息
蔡大萬歲~
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

好心cityline講明一個鐘唔會開賣,俾人食下飯休息一陣啦....

好彩MMD仲係度,可以同大家吹下水
交換消息
蔡大萬歲~
jessieng 發表於 2018-3-29 12:20

同意!fb comment有啲難跟
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

根本主辦單位都唔知點做, 無預料咁既情況....

如果呢個時候,有人攞d飯盒去通利門口賣應該好快賣曬

收到Cityline購票通最新消息
系統將於12:45分重新啟動
全線票站,網上訂購, 手機apps,電話購票,將於12:45分開始
感謝歌迷耐心等候
from 特高娛樂制作有限公司fb

根本主辦單位都唔知點做, 無預料咁既情況....
sze_rah 發表於 2018-3-29 12:24

其實用得cityline, 連我們歌迷都知道實死
   主辦咁都無contingency 死得啦

如果呢個時候,有人攞d飯盒去通利門口賣應該好快賣曬
jessieng 發表於 2018-3-29 12:24

仲可以買埋雪糕雪條、冰菠蘿.....
希望唔好有人出事啦

收到Cityline購票通最新消息
系統將於12:45分重新啟動
全線票站,網上訂購, 手機apps,電話購票,將於12:45 ...
sze_rah 發表於 2018-3-29 12:25

GET READY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

之前城網未試過咁遲, cityline可能好少賣五月天, server付苛不到

回復 126# sze_rah

終於算有D消息
    唔係無了期
    不過 請半日D人點算

回復 131# 寧靜=]

希望唔好一開賣又死............................

回復  寧靜=]

希望唔好一開賣又死............................
sze_rah 發表於 2018-3-29 12:28

係。。。。唔好一啟動翻,大家沖入去又死過
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回復 133# twister

甘真係暴動

12:45 再衝一波!!!!!
外行看照片 內行聽唱片

12:46 又死ser可能....哈哈哈
黑暗中期待光線 生命有一種絕對 

想問係唔係無得睇而家個座位表(有座位個D) 黑左幾多架?

回復 133# twister

主頁而家入唔到了...........

1245開賣,希望佢個系統到時唔好又固障啦

好緊張呀。。
就像我的生活 一直在出差錯