返回列表 發帖

[心得] 《人生無限公司》無限放大版香港站座號表

暫時集合網上資料的座號表,方便大家參考。(見圖片紅字)
非官方﹗非官方﹗非官方﹗
如有錯或更多資料,歡迎提供,會立即修改,謝謝。

10/4 9:30pm update
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

謝謝!!!
收拾我的行李
去找尋新的自己

D1區座位32
C2區座位64

希望有幫助更新

輪椅座位應該是61-65

謝謝你們!!

謝謝!清楚好多!!

D1係1去到36 (有cap低)
行數A去到X, 但無I同O
D2起碼去到 68, 但無cap低成個section, 我估可能係36x2?

謝謝同學

謝謝同學,原來c1c2d1d2也有這麼多行呀

勁! thank you very much
清楚哂

Thank you!! 好有用!

Thanks 終於知自己會坐邊

好正.... 感謝同學用心~
「永遠等待那一日 咱可以出頭天 人生不怕風浪 只怕自己沒志氣」

暫時集合網上資料的座號表,方便大家參考。(見圖片紅字)
非官方﹗非官方﹗非官方﹗
如有錯或更多資料,歡迎 ...
P.win 發表於 2018-3-31 16:54

C12, D12 字母應該係前至後?唔係左至右?

C12, D12 字母應該係前至後?唔係左至右?
littleapple 發表於 2018-4-9 10:53

上面有同學話C,D區數字去到6.70,如果數字橫排,A-D四排加埋二百幾人一行,好似冇乜可能。
我估C,D區係側向/斜向台,類似紅館側田位。22排,每排70人左右比較合埋。

以座位數來計,一場大約17500,企位一區可能有千幾人,咁全場就差不多二萬。

上面有同學話C,D區數字去到6.70,如果數字橫排,A-D四排加埋二百幾人一行,好似冇乜可能。
我估C,D ...
P.win 發表於 2018-4-9 21:43

高雄一排都200左右,所以200一排都有可能

高雄一排都200左右,所以200一排都有可能
littleapple 發表於 2018-4-10 09:00

如果橫排,A-D四格,如果一格70,一排有成280個座,C-D真係好側田
迪士尼個台應該唔會大過世運掛....
直排視野應該好少少。
但橫直都有可能,已補在座位表上,謝謝 。

如果橫排,A-D四格,如果一格70,一排有成280個座,C-D真係好側田
迪士尼個台應該唔會大過世運掛....
直 ...
P.win 發表於 2018-4-10 21:45

我估係C1 35,C2 35 就70? 我無見C1 D1有大號碼,C2 D2 都係集中大號碼

謝謝分享
[fly]我和我最後的倔強,握緊雙手絕對不放[/fly]

謝謝...期待 ing.......