返回列表 發帖

演唱會周邊商品+官方螢光棒

我想問星期天去演唱會現場買周邊商品,還會有嗎?

官方螢光棒,用咩來開會容易d, 我用銀仔開了好耐都唔得。

應該還有週邊,用1蚊銀就可以開到

想買周邊的話,要預早d去。。。
排好長龍~
可能迪士尼有限制,買周邊的檔位不算大
又沒有掛d tee出黎比人睇下實物。。。
明天再早一點過去排隊買。。
有一天,就是今天~

週邊條龍好長,但都去得幾快,預早dd就會買到

要注意喔, 周邊要3點鐘開售, 昨天我去是有點少混亂喇~

好, 謝謝大家, 我會早點去
我成功扭開螺絲.

回復 3# Joe1014
我都覺得無Tee放出嚟睇差少少,因為本來想挑戰粉Tee, 最後還是選了黑Tee。溫馨提示,粉Tee有點透,盡量不要穿深色bra⋯⋯

溫馨提示:要去買螢光棒要預半個小時排隊,超長龍~已經排只賣螢光棒條隊~
最好帶螢光棒一齊去,效果好正~
有你們陪伴,我才有靠山~

其實想問一問同學們 知唔知現場沙灘巾&無限縮小小物包仲有無貨
星期六個日去比條人龍嚇親 但SR又無晒貨
可能黎緊星期六日三點去排隊 唉...
排隊動物
細數繁星閃爍 細數此生奔波
原來 所有 所得 所獲 不如一夜的星空 ★

其實想問一問同學們 知唔知現場沙灘巾&無限縮小小物包仲有無貨
可 ...
mrscator 發表於 2018-5-7 11:15

第一天我大概4:30pm去排,人龍6m左右,可能很多人還沒下班吧
至於SR缺貨,應該貨源主力都在迪迪尼
外行看照片 內行聽唱片

可 ...
mrscator 發表於 2018-5-7 11:15

尋日5點左右去排,職員嗰陣話暫時樣樣都有貨,最後我個fd買咗條沙灘巾。
同埋雖然條隊係比較長,但其實郁得都算快!

多謝同學 我星期六日再睇下時間點安排 可能預四點五點到去
沙灘巾實在太靚好難唔買
細數繁星閃爍 細數此生奔波
原來 所有 所得 所獲 不如一夜的星空 ★

回復 12# mrscator

其實早去就好快買完, 5號果日我唔知佢3點開始賣, 所以早左到, 買完都唔洗3點半, 係買完唔知去邊姐~

同學, 能不能放一下沙灘巾的實物圖上來看看?因為現場無實物掛.....
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

有冇同學知道Tee完全未拆封可唔可以換呀?
買完gm先知係長版想換番短版

5/6去排了兩次,17:30到,第一次大概排了15-20分鐘排到,然後回隊尾排第二輪,大概排了25-30分鐘,6:30的時候的隊伍目測35-40分鐘才能排到
愿努力有收穫,愿付出有結果。

多謝同學 我星期六日再睇下時間點安排 可能預四點五點到去
沙灘巾實在太靚好難唔買 ...
mrscator 發表於 2018-5-7 17:57

SR有沙灘巾賣呀
尋晚啱啱見到佢入貨,有幾箱

回復 15# annayiuws

岩岩lunch仲叫朋友幫我係SR門市買左GM tim......死啦, 我都驚好長, 我打左去門市問話有keep單就可以換

回復 18# lazyfish

其我同你相反,因為我170,gm著上身長唔長,短唔短咁
諾亞果年買過一次已經後悔,今次朋友一拎俾我,拆都未拆已經想換,但朋友係現場買,應該冇單

回復 19# annayiuws

我試左GM上身啦,唔覺長呀(我高163cm),因為佢係貼身,所以有啲啲長都會縮左上去咁。朋友有買S俾我試埋,我反而覺得個袖太長,身長度又唔覺差太多。諾亞方舟你係米買FS?如果係我都有一件,係唔同架,FS再長身啲,衫尾係鬆的,我都唔鍾意,唔長唔短咁。