返回列表 發帖
回復 18# komioda

我都有見過佢著KITTY個件~個時我好似仲未識5月天~
覺得件3好COOL~但俾院兆祥著得好樣衰= =

回復 20# danish

點解我認唔到佢係譚詠麟= =

回復 20# danish

應該係上次五月天做嘉賓個時阿信送俾譚校長嫁???

認唔出bor~我仲以為係唔知邊個~~oo地咀~
寧願重傷也不願悲傷 讓傷痕變成了我的徽章 刺在我心臟 永遠不忘

認唔出bor~我仲以為係唔知邊個~~oo地咀~
pauline610 發表於 2010-5-10 11:59

我都認唔到你校長wor@@
後生好多之餘, 個樣都唔多似

時間:不詳
地點:不詳
人物:星光一班-謝震廷
穿著SR 款式:巨星T
目擊者感想 / 評語:超級星光大道支持超級巨聲!?哈

時間:2010年4月12日
地點:三色台劇集搜下留悄/ TVB週刊
人物:阮兆祥
穿著SR 款式:拳套
目擊者感想 / 評語: ...
komioda 發表於 2010-4-14 00:01

我有相!!!XDD
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

時間: 2010年6月4日
地點: 中視節目超級星光大道
人物: 許仁杰
穿著SR 款式:  二代目飛機帽 (黑)

目擊者感想 / 評語:
還蠻適合他的 ... 超帥 .... XD
我和你 都約好了 要再唱這首笑忘歌
2016 .. 繼續 Just ROCK it!!!

我有相!!!XDD
yuri 發表於 2010-5-29 17:03

佢應該係SR 既FANS 黎 ..
見佢著過好多 SR 既 3 啦 ..
有KITTY .. 同SNOOPY ...

時間: 2010年6月4日
地點: 三立節目 - 型男大主廚
人物: 馬國畢
穿著SR 款式:  機械Kitty踢 ...

目擊者感想 / 評語:
嗯 .... 不予罝評 ....
我和你 都約好了 要再唱這首笑忘歌
2016 .. 繼續 Just ROCK it!!!

時間: 2010年6月9日
地點: 無線 - 荃加福祿壽
人物: 阮兆祥
穿著SR 款式: snoopy
目擊者感想 / 評語: 在無線睇睇下.在預告又見到佢著住....佢都有好多件stayreal lu...粉紅色好搶眼
不過主要係旁邊個黃祖藍扮麥當當月亮生先好好笑.

我看到譚校長那張相.....
實在是受不了...
他....未免...太"年輕"了吧?
瘋狂的夢沒有了你 還有什麼用

譚校長個件...係唔係拎佢個仔個件ga~???

回復 39# 樹熊仔

對呀!
SR這件有出白色的嗎?
還是這件是假的!?

回復 39# 樹熊仔

肯定是假貨,
這件限量版只出了黑色款

回復 42# 樹熊仔

可能是上網看到好看就買...可是她真的沒聽過stayreal這牌子嗎=~=

時間: 2010年6月9日
地點: 無線 - 荃加福祿壽
人物: 阮兆祥
穿著SR 款式: snoopy
目擊者感想 / 評語: 在無 ...
silviaskyl 發表於 2010-6-10 00:08

同學我也留意很久了耶....
應該播了一個禮拜..
剛剛在tbb website cap了幾張圖=v=

-----------------
荃加福祿壽內又有播放片段...snoopy出鏡率超高XD
睏的時候呷一口咖啡 那麼要為夢想衝刺 就聽一首倔強

回復 45# iaman.
剛剛睇完福祿壽, 祥仔著呢件衫出鏡率相當高
佢應該係SR Fans ?
今日出街見到有個亞叔著住件豹紋520...
直覺是...翻版
SR太紅了吧~