返回列表 發帖
為什麼希澈穿女裝可以這麼搭??
cathygoro 發表於 2010-8-10 00:27

哈哈,因為他是希澈公主嘛…XDDD

回復 62# lazyjudy

真係好正ar!!!!
希大著得好合身!!!!

p.s.原來mmd都有五迷係elf...興奮!!!!!!!!!!!

回復 34# sawsaw

他看著像是穿的紅標的,很奇怪!

回復 68# as_camouflage

我相信鄧永健著緊既 stayreal 衫係真架 !!!
    因為係佢既粉絲送比佢既生日禮物黎架~~~ 我見過果張禮物相 ~~
    當時張相show件衫出黎果時...件衫仲係入住係 stayreal 個膠袋架 =)
529 - 地下 + 瑪莎side
530 - 中間
531 - 地下 + 中間

回復  as_camouflage

我相信鄧永健著緊既 stayreal 衫係真架 !!!
    因為係佢既粉絲送比佢既生日禮 ...
miss_shinie 發表於 2010-8-27 11:10

係就好啦!!!!
始終係平面電視度睇,D比例會有少少唔同,所以睇落有少少怪啫。
咁佢既粉絲應該係SR粉絲,仲可能係五迷!
佢會著實在太好啦!
我覺得森美的粉絲若也是SR粉絲的話,下次送禮物可考慮送一件真的SR給他…= =
他那件很難令人信服是真的…

時間:2010/8/13
地點:CBS集團大樓前
人物:小胖 林育羣
穿著SR 款式:巨星TEE(黑色)
目擊者感想 / 評語:連小胖也穿SR!! COOL

時間:不詳
地點:不祥
人物:小胖 林育羣
穿著SR 款式:STAYREAL S Tee
目擊者感想 / 評語:連小胖也穿SR!! COOL

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 75# 阿卡

哈哈~連小胖的size都有~厲害*

我也覺得森美那件有點假...比例上

地點:放學ICU兒童節目
人物:蕭徽勇
穿著SR 款式:PUNK 七分袖Tee - 黑標潮流版 - 橘子
目擊者感想 / 評語:邊開電視邊上網看到了 哈哈  近日很多藝人都喜歡穿呢!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
「那些年 我們一起去看五月天。」2011
「我看過最美的彩虹 最閃的星空。」2012

回復 79# Bowie.s
俾同學你快左我一步添 岩岩發完就發覺完來貼左了~~於是我del左=v=
岩岩又係上上下網"哨"到個電視見到, 呢排咁多人著呢件既..
不過佢呢件好似又係假的
ps.連放學icu都有人著sr, 陳總有冇意思搞埋童裝XD?
睏的時候呷一口咖啡 那麼要為夢想衝刺 就聽一首倔強

我諗陳總稍後會有童裝衫...^^
就算真的整個世界把我拋棄
而至少快樂傷心我自己決定

回復 62# lazyjudy

真係超襯佢囉件衫

時間: 23/92010
地點: 東張西望
人物: 阮兆祥
穿著SR 款式: Snoopy Mini Check Shirt 史努比小格格襯衫
目擊者感想 / 評語: 兆祥哥又著SR了…果然是SR迷嗎?!

時間: 3/10/2010
地點: 公主嫁到大團圓(廣告時段)
人物: 阮兆祥
穿著SR 款式: Snoopy Mini Check Shirt 史努比小格格襯衫
目擊者感想 / 評語: 兆祥哥…這次是我媽告訴我的…你不用那麽連貫吧…

時間:8/10
地點:林依晨微博
人物:林依晨
穿著SR 款式:不明
目擊者感想 / 評語:
其實我也不太肯定~依晨身上的是sr吧!?機械kitty?瞎猜的~求解答
純粹是"閒逛"到依晨微博~發現了應該是素了顏的依晨所以多看了2眼

時間:應該是9月30日 (我是最近先留意到.)
地點:蝴蝶微博
人物:蝴蝶姐姐
穿著SR 款式:眼鏡帽(桃紅)
目擊者感想 / 評語:這帽子好適合蝴蝶.跟他一樣可愛=]

你是唯一

回復 88# K_K

yes... 我都有發現到ar... 哈... 王小姐好有眼光...

哈哈,我老公琴晚睇電影見到,仲識叫埋我一齊睇~~
佢唔係五迷,不過見到SR好敏感,
因為成日見我著~~
愛是一種天份  還是一種天真