返回列表 發帖
生日快樂啦!希望五月天,永遠都唔怕遲!

生日快樂啊!! 我都覺得好多五迷都好好人, 大家都好團結, 會互相幫助的一群瘋子!

歡迎同學,還有生日快樂喔=D

同學仔生日快樂啊^^
歡迎來到MMD
我只想守著我和你們的約定

樓主你真係好好彩!依加買飛真係要有幾早就有幾早咁去排隊...

我都係係網上識到其他五迷,因為個時屋企發生 ...
jan_2012 發表於 2012-5-20 21:47

我們都是幸運的五迷:)

HaPpY bIrThDaY!!!!!!!!!!
有冇睇阿信FB更新....佢都送o左份生日禮物給你
morinaga 發表於 2012-5-20 21:47

看了呀還留言了,在幻想他是跟我說520,哈哈!

歡迎歡迎!!!同埋生日快樂呀同學:D
其實520生日會唔會好特別?!!?
比方說 別人問你幾號生日既同時
你回答一句 ...
yanmna5 發表於 2012-5-20 21:48

哈哈你不無聊呀,很多朋友也會跟我開這樣的玩笑,
不過我國語講得太差了,忽然講而且又講得不準會很怪XD

我下年都要考dse了,真擔心應怎麼買票,唉。

同學 生日快樂~~~
恭喜你成為了mmd成員
不要再感到孤單啦
有一群瘋子陪伴着 ...
ma_ching 發表於 2012-5-20 21:48

yeah!一起終結孤單!

生日快樂:D
拍手手歡迎同學:)
同學好欣賞你報到就可以打左甘多野啊:P 讚下你得吾得嫁?
其實五迷們都好好心 ...
游` 發表於 2012-5-20 21:55

哈哈謝謝你的讚賞,
因為真的很想對那班五迷表示感激,又分享一下自己的買票歷程,
但不太熟版規,免得犯規就打在這裡吧XD

生日快樂呀。。。

五迷真的是很團結的了。。^_^^_^

生日快樂!!!!!!! 歡迎你!!!!!!
見到你個買飛經歷, 真係好warm!!! 希望下年大家都一齊買到飛啦~~~
要怎麼做 要怎麼活
請你對自己說
誠實對自己說
快對自己說

生日快樂&歡迎你~

生日快樂同學~~
加入五月天,永遠也不遲!!
五月天﹐憨人相信永遠的永遠。

生日快樂呀~ 同學~

Happy Birthday:)

生日快樂~
我也是今天才加入的!
520真是個特別的日子~^^

忘了跟你說生日快樂
祝你年年都可以參加到五月之約!!
收拾我的行李
去找尋新的自己

生日快樂 :) 我都覺得好多五迷好好人, 全靠有五迷我先有難忘的鳥巢 & 紅館的晚上

生日快樂 有五迷一起買飛真好阿

生日快樂喔!!
我覺得五迷真的很團結又友善:))

生樂啊!
我跟你一樣啊,喜歡五月天頗長一段時間了,但身邊的朋友都嫌他們老,不喜歡他們。
一直想找人聊聊天,沒人管我。想說來MMD交朋友好了,結果沒法註冊,等待後面仍是等待,等待更多的等待。今天我終於成功註冊了,大家交個朋友吧!
你們好,我叫Constance,香港人。有空找我聊聊,有關五月天的我都愛聽!嘻^_^

生日快樂呀同學
一齊加入MMD大家庭
520的確係好日子

生日要快樂!
MMD絕對歡迎你:)